Nyőgér

2012.07.18. 12:08

Kedvenc plüss figurák kiállítása a Nyőgéri Klubkönyvtárban

Az idei nyáron is az elmúlt három év hagyományainak folytatásaként gyermekek által összegyűjtött játékokból nyílt kiállítás Nyőgérben, a Klubkönyvtárban.

Bozzay Lajosné

Július 17-től 23-ig látogatható minden délután 17 órától -18 óráig az a kiállítás, amely bemutatja azokat a plüss figurákat, amelyek a gyerekek kedvencei, ezért elhozták a Klubkönyvtárba, hogy másoknak is megmutassák azokat. Az elmúlt években volt már mackó kiállítás, baba kiállítás, közlekedési játékok bemutatója, az idén pedig a kedvenc plüss játékok láthatók egy hétig. Július 17-től 23-ig látogatható minden délután 17 órától - 18 óráig az a kiállítás, amely bemutatja azokat a plüss figurákat, amelyek a gyerekek kedvencei, ezért elhozták a Klubkönyvtárba, hogy másoknak is megmutassák azokat.

Az elmúlt években volt már mackó kiállítás, baba kiállítás, közlekedési játékok bemutatója, az idén pedig a kedvenc plüss játékok láthatók egy hétig. Az összegyűjtött anyag tulajdonosai nagyrészt a településen élő gyerekek, felnőttek, de a közeli Ikervárról is hoztak a bemutató anyagához plüssöket. A 350 bemutatásra került darab között sokféle szempont szerint lehetett csoportosítani. A házi kedvencek kicsinyített másai éppen úgy megtalálható közöttük, mint az erdő mező a vadon állatai, de a telet idéző hóemberek és a karácsony és mikulást idéző rénszarvasok, télapók és a népszerű mesealakok és a tarka mókás kabala figurák is szerepelnek a gyűjteményben. A kiállításra látogató gyerekek örömmel fedezik fel saját játékaikat és csodálják meg egymásét is. A felnőtt látogatók is szívesen nosztalgiáznak egy-egy régi kedvencük láttán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!