Olimpia

2016.08.17. 20:13

Negyed- és elődöntőknél a labdajátékok

Rio de Janeiro - A negyed-, illetve az elődöntőknél tartanak a kézi-, a kosár, a röplabda és a labdarúgás olimpiai tornái.

Horváth Erika

Női kézilabdában már lejátszották az elődöntőket: Oroszország-Angola 31-27, Norvégia- Svédország 33-20, Hollandia- Brazília 32-23, Franciaország- Spanyolország 27-26 (hosszabbítás után). A csütörtöki elődöntők párosítása: Hollandia-Franciaország, Norvégia-Oroszország. Férfi kézilabdában szerdán (csütörtök hajnalig bezárólag) az alábbi negyeddöntők voltak a programban: Brazília-Franciaország, Németország-Katar, Dánia-Szlovénia, Horvátország- Lengyelország.

Kosárlabdában a női negyeddöntők eredményei: Egyesült Államok-Japán 110-64, Spanyolország-Törökország 64-62, Szerbia-Ausztrális 73-71, Franciaország-Kanada 68-63. A csütörtöki elődöntőben: Spanyolország- Szerbia, Egyesült Államok- Franciaország. A férfikosárlabda negyeddöntőinek párosítása Horvátország-Szerbia, Ausztrália- Litvánia, Spanyolország- Franciaország és Egyesült Államok-Argentína volt.

A női röplabdatorna negyeddöntőnek eredményei: Szerbia-Oroszország 3:0, Hollandia-Koreai Köztársaság 3:1, Egyesült Államok- Japán 3:0, Brazília-Kína 2:3. Csütörtökön Kína-Hollandia és Szerbia- Egyesült Államok elődöntőt rendeznek. A férfi röplabdatorna negyeddöntőinek párosítása: Kanada-Oroszország, Egyesült Államok-Lengyelország, Olaszország-Irán, Brazília- Argentína.

A női labdarúgótornán már az elődöntőn is túlvannak: Svédország-Brazília 0-0 - tizenegyesekkel 4-3, Németország-Kanada 2-0. A pénteki döntőt tehát Németország és Svédország vívhatja. A férfi futballtorna negyeddöntőiben: Brazília-Kolumbia 2-0, Honduras-Koreai Köztársaság 1-0, Németország-Portugália 4-0, Nigéria-Dánia 2-0. A szerdai elődöntőben Brazília- Honduras és Németország-Nigéria volt a párosítás. Az éremcsatákat szombaton rendezik.

Címkék#Rio 2016

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!