Olimpia

2016.08.17. 12:28

Wiggins háttal állva is megnevettette csapattársait

Bizonyára Bradley Wiggins tölti be az ügyeletes mókamester szerepét. A riói olimpián aranyérmet szerző sportoló hazájának himnuszát átszellemülten hallgatta a dobogó legfelső fokán állva, amikor...

Pungor Csaba

A pályakerékpározás valamiért nem tartozik a legnépszerűbb sportágak közé. Ennek pontos okát most sem fogjuk kideríteni. Az viszont biztos, hogy az ötkarikás játékok egyik legviccesebb jelentéről maradt le az, aki nem látta az éremátadás utáni pillanatokat.

A forgatókönyv most sem tért el az ilyenkor megszokottól. A gratuláció és a legfényesebb medál nyakba akasztását követően a győztesek tiszteletére országának himnuszát játszák el. Így történt ez a csapat üldözőverseny eredményhirdetésekor is. Mégis erre a ceremóniára mindenki emlékezni fog.

Köszönhetően Wigginsnek, aki a legfelemelőbb pillanatban sajátosan üzent csapattársainak. Persze a korelnök lépésére nem is lehetett más reakciója senkinek, mert egy jóízű kacagás!

Ezután pedig már senkit sem érdekel, hogy Nagy-Britannia mögött Ausztrália és Dánia csapata állhatott még dobogóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!