Köszönöm, Doktor Úr!

2020.12.04. 07:00

Olvasói levél: megnyugtató tájékoztatást adott telefonon a vasvári ügyeletes orvos

Forrás: pixabay.com

Az esetenkénti, gyors segítséget nyújtó gyógyszerem hiányából kifolyólag november 22-én éjfélkor nagyon rossz közérzet, rosszullét miatt fordultam a vasvári orvosi ügyelethez. Az ügyeletes orvoshoz (férfi) kapcsoltak. Panaszomat elmondva kérdésem volt, hogy

a hiányzó gyógyszer miatt ezen esetben milyen gyógyszert vehetek be?

Az ügyeletes orvos türelmesen végighallgatott, amíg mindent elmondtam a háziorvosom által elrendelt, felírt és szedett gyógyszereimmel kapcsolatban, majd elmondta az általa javasoltakat, hogy milyen és mennyi gyógyszert vegyek be.

Megnyugtatásomra még arról is tájékoztatott, hogy az ajánlott gyógyszerek együttvéve adják majd a várt jobbulást! Segítségét megköszönve búcsúztam el tőle. Nem lett egyszerre búgó vonalhang, hanem az éjszaka kellős közepén, embertársi tisztelettel, mélyreható figyelmességgel, bizalmat adó, nyugodalmas jó éjszakát kívánva köszönt el tőlem egy orvos! Egy EMBER!

Az éjszakát követően jobban lettem! Kívánom, hogy a Jóisten segítse gyógyító, segíteni akaró munkáját egész életében! Köszönöm!

M. J.-né

Püspökmolnári

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!