Őriszentpéter

2014.07.16. 19:55

A táborozók megismerik a térséget

Őriszentpéter – Magyar, szlovén és osztrák gyermekek közös tábora valósul meg az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, a Raab Natúrpark és a Goricko Tájvédelmi Park munkatársainak szervezésében – mondta el Kevy Albert táborvezető.

Bajdó Bettina

A Hármashatár hegyre is ellátogattak, mely szimbolikusan is összeköti a három védett területet. Fotó: Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága

A résztvevők a három védett terület természetismereti vetélkedőjén nyerték el a táborozás jogát. A tábor Szalafő Pityerszerről hétfőn indult és oda is ér vissza holnap. A kis természetvédők szakemberek segítségével nyernek bepillantást a védett értékek csodálatos világába. A keddi napon érkeztek a Hármashatár-hegyre, mely szimbolikusan is összeköti a három védett területet. A programban szerepel például gyalogtúra a Vidra tanösvényen a Hodosi tónál, a fokozottan védett Hampó-völgy természeti értékeinek a bemutatása, valamint kenutúra a Rábán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!