Ország-világ

2021.01.30. 16:06

Nacsa: a baloldal ne használja eszközként halálkampányához a vendéglátósokat

Felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak.

Fejezzék be a „halálkampányt” és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat – szólította fel a baloldalt a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött a „Gyurcsány-lista” egyik embere áll. Közölte: lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a „Gyurcsány-koalíció” eszközként használja az így is nehéz helyzetbe került vendéglátósokat csak azért, hogy a kormányt támadja.

Hozzátette: a baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött. Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak – emelte ki.

Úgy fogalmazott: a baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket.

Nacsa Lőrinc szerint azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában