Járvány

2021.04.05. 12:43

A baloldalon a gátlástalanságnak és a cinizmusnak nincs határa (videó)

Az elmúlt évek, talán évtizedek legsötétebb kampánya zajlik most – mondta Dömötör Csaba.

Sok mindent láttunk már, de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya zajlik most – kommentálta a baloldal oltásellenes kampányát Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a vasárnapi Bayer show-ban, írja az Origo.

– A gátlástalanságnak és a cinizmusnak náluk egyáltalán nincs határa – jelentette ki Gyurcsány Ferenc kijelentése kapcsán, miszerint a szerbek oltják a magyarokat. A műsor későbbi részében Dömötör Csaba elmondta a véleményét a baloldal vakcinapolitikájáról, kezdve az oltásellenességgel, majd folytatva általuk kreált álhírekkel.

– Ezzel egy időben a baloldal a nyitást kezdte el követelni, miközben számon kérte a kormányt, hogy miért halnak meg ennyien? – fűzte hozzá az előzőekhez. Dömötör Csaba szóba hozta a DK, az MSZP, a Momentum és a Jobbik kampánytrükkjeit, amire Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó gondolatmenetét hozta fel példának. Mint ismert,

a politológus egy televíziós műsorban azzal állt elő, hogy a baloldali pártoknak a koronavírusban meghaltak hozzátartozóit kellene megszólítaniuk.

– Az elemző teljesen megdöbbentő módon még azt is kiszámolta, hogy ez mennyi embert jelent – jegyezte meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

– Sok mindent láttunk már, de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya az, ami most zajlik

– összegzett Dömötör Csaba.

A pedagógusok oltása kapcsán kiemelte, hogy a tanárok „túlnyomórészt szerették volna az oltást, és ez a mérvadó. Éppen ezért oka van annak, hogy a napokban beoltják őket. Az iskolák újranyitása az újraindítás egyik kulcsfontosságú mozzanata. Nagyon sokan várják már.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában