Ország-világ

2021.09.04. 12:49

Gyurcsány Ferenc elkapta a koronavírust

A DK elnöke hőemelkedésre és kisebb fejfájásra panaszkodik.

Budapest, 2020. március 24. Gyurcsány Ferenc, DK elnöke a színházak finanszírozásáról szóló törvény vitáján az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. március 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem. Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív lett. Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van” – írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-on.

A Demokratikus Koalíció elnöke annak tudja be – elmondása szerint – viszonylag enyhe tüneteit, mert korábban kétszer is beoltották a Pfizer vakcinájával. Gyurcsány azt is bejelentette, hogy lemondta a következő napok kampányeseményeit a Covid miatt – írja a Magyar Nemzet. Állítása szerint még feleségével, Dobrev Klárával otthon is csak skype vagy zoom segítségével kommunikálnak.

Mint ismert, márciusban Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje is megfertőződött a koronavírussal. Akkor a járvány harmadik hulláma és a szigorú intézkedések ellenére tartott országjárást a politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában