Választási év

2022.01.03. 16:36

Levelet írt a Fidesz támogatóinak Orbán Viktor

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt – tudta meg a Magyar Nemzet.

A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba – írja a Magyar Nemzet.

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk. 

„Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!” – olvasható, majd

a miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

A kormányfő nem először szólítja meg támogatóit ebben a formában: a 2018. áprilisi országgyűlési választások előtt pár hónappal szintén írt levelet mindazoknak, akik adatközlés által hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyarország kormánya tájékoztassa őket az országot érintő legfontosabb ügyekről.

Borítókép: Orbán Viktor / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában