Pedofília

2023.03.21. 11:05

Hétéves gyerekeket zaklatott szexuálisan egy tanár Zalában

A rendőrség nyomoz az ügyben.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Tavaly tavasszal derült fény arra, hogy egy zalai település iskolájában egy pedagógus megengedhetetlen módszereket alkalmazott óráin. A gyerekek és a szülők történetei bántalmazásról, zsarolásról, szexuális zaklatásról szóltak. A rendőrség jelenleg is eljárást folytat a 61 éves férfival, mint gyanúsítottal szemben – adta hírül az Origo. 

Az elmúlt napokban hívták fel az Origo figyelmét aggódó szülők egy zalai esetre, amely még tavaly tavasszal történt. Az információk szerint a Nagykanizsai Tankerületi Központ (NTK) 2022 áprilisában indított vizsgálatot szülői jelzések alapján egy pedagógus ellen, aki az egyik ottani intézményben tanított alsós diákokat. 

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak, lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket. 

A vizsgálat nyomán feljelentés is született. A lap értesülései szerint az intézmény vezetője a szülőkkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, a tanulók iskolapszichológusi ellátásban részesültek.

A történetet mind a tankerület, mind a rendőrség megerősítette.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában