Újabb fordulat a botrányban

2023.06.29. 09:37

Szélsőbaloldali Antifa-aktivista volt Jámbor András pedofíliával gyanúsítható mozgalmára

A feltehetően a rendőrségi kihallgatás elől öngyilkosságba menekülő férfi, akinek számítógépen több ezer pedofil felvételt találtak a hatóságok, a közösségi média tanúsága szerint több szálon is kötődött az erőszakos akcióiról ismert Antifa-mozgalomhoz – hívta fel a figyelmet a Metropol.

MW

Hátborzongató rituálé jeleit találták a biatorbágyi öngyilkosság helyszínén. Vagy a bizonyítékokat akarták eltüntetni?

Forrás: Metropol

Cikkében a lap emlékeztet, hogy a pedofilgyanús férfi gyermekjátékokat égetett el, majd öngyilkos lett, miután a rendőrség egy házkutatás során két-három éves gyerekek sanyargatásáról szóló pedofil felvételeket talált a számítógépén. Méghozzá abban a biatorbágyi lakásban, ahol évek óta együtt élt Jámbor András országgyűlési képviselő közvetlen munkatársával, a sokak által szélsőbaloldalinak tartott Jámbor-féle Szikra Mozgalom aktivistájával.

A Metropol alaposan átfésülte azt a sok-sok bejegyzést, amelyet a pedofíliával gyanúsítható férfi a közösségi médiában maga után hagyott, és kiderítette, hogy

a feltehetően a rendőrségi kihallgatás elől öngyilkosságba menekülő férfi több szálon is egyértelműen kötődött az erőszakos akciói miatt hírhedt Antifa-mozgalomhoz, amely a közelmúltban Budapesten találomra kiválasztott embereket bántalmazott, vert össze példátlan kegyetlenséggel.

Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön, és gyakran megfordult, sőt dolgozott is abban az innsbrucki kávézóban, amelyet az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák-német Antifa-aktivisták gyülekezőhelyeként tartanak számon. Az Innsbruckban található Cafe LOTTA egyfajta szellemi központja a szélsőbaloldalnak.

Az ököl az Antifa jelképe a kávézó logójában

A Metropol rámutat, hogy már a kávézó szórólapjain is ott van a szélsőbaloldali szervezet jelképe, az Antifa lényegét kifejező, erőszakra utaló ökölbe szorított kéz, továbbá a természetesen „uniszex” mosdó ajtajára is kiragasztották az Antifa-propaganda anyagait.

Az „uniszex” vécé ajtaja, rajta a töménytelen Antifa-propagandamatricával
Forrás: Metropol

A cikk arra is felhívja a figyelmet, hogy a közösségi médiában fellelhető nyomok szerint a férfi részt vehetett az erőszakos magyarországi Antifa-akciók megszervezésében is. Kiposztolta ugyanis a Lotta Caffe decemberi programtervét, amelyből látszik, hogy a kávéházban magyarországi vendégekkel megbeszélést szerveztek a budapesti Antifa-megmozdulásról.

A kávézó decemberi programja a magyarországi Antifa-akció megbeszélésével, mindez a pedofilgyanúba keveredett férfi közösségi oldaláról
Forrás: Metropol

Ugyanakkor Jámbor András és közvetlen munkatársa, akinek lakásán a több ezer pedofil felvételt megtalálták, minden erejükkel azt igyekeznek bebizonyítani, hogy mindehhez semmi közük nincs, és a történtekért kizárólag az öngyilkosságba menekült élettárs a felelős – hangsúlyozza a Metropol, felhívva a figyelmet arra a különösen beszédes tényre, hogy miután Jámbor András munkatársa gyanúba került az erőszakos akciók kapcsán, éppen a pedofíliagyanúba keveredett élettárs, az antifás férfi igazolt neki alibit a magyar rendőrség előtt.

A Metropol teljes cikke és további képek IDE KATTINTVA találhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában