Gyorsan véget ért

2024.03.26. 20:55

A kedd esti után újabb tüntetést hirdetett meg Magyar Péter (videó)

Az eseményen Magyar Péter eredetileg békés tüntetésre szólította fel a híveit, de ez nem sikerült.

MW

Magyar Péter

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Teknős Miklós

Magyar Péter miután kijött az ügyészségi meghallgatásáról, tüntetést hirdetett estére a Markó utcába. A Magyar Nemzet helyszíni tudósítója jelentette, hogy a tervek szerint egy kisteherautóra szállt volna fel beszédet tartani, ami megrekedt, így a tömeg elindult a Kossuth térről a Vértanúk tere felé. A malőr után végül ott mondta el beszédét.

Magyar Péter beszédében maffiakormányról beszélt, a kormány lemondását követelte. Többen fáklyát gyújtottak, illetve a tüntetők a bicskei gyermekotthon áldozatára emlékeztek. A 18 órakor kezdődő tüntetés alig másfél óra után gyorsan véget is ért.

Egy szervező arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy néhány ezren látogattak ki az eseményre.

A beszéd megtartása után Magyar Péter hazaküldte az embereket, illetve bejelentette: április 6-án 15 órakor újabb tüntetést tart.

A HírTV a helyszínről tudósította az eseményt, akiknek stábját a tüntetők később körbevették, és elkezdték inzultálni: ordítozva fenyegették a Megafonosokat és Bohár Dánielt is.

Az erőszaknak a rendőrség vetett véget, akik kikísérték a tömegből a riportert, akit a tüntetők egy csoportja fenyegetett.

Magyar Péter arra nem reagált, hogy korábbi felesége, Varga Judit ma több bejegyzésben azt írta: fenyegetésben, mindennapos lelki terrorban élt mellette. Sőt, azt állította, hogy ma megkérte, ő vigyázzon a gyerekekre...

Rendőröknek kellett kimenekíteni a HírTV stábját az erőszakos tüntetők gyűrűjéből

Futó Boglárka, a HírTV riportere elmondta, hogy a Napi aktuális című műsorba próbált élőben bejelentkezni, amikor egy nagyobb demonstráló tömeg körülvette, és nem hagyta beszélni.

Később pedig a demonstrálók gyűrűjéből megpróbáltak eljönni a tüntetés helyszínéről és néhány résztvevővel interjút készíteni, ez azonban nem sikerült, ekkor léptek közbe a rendőrök, akik felajánlották azt, hogy kiviszik őket, azonban ezután a helyszínre már nem tudtak visszamenni a tüntetők erőszakos fellépése miatt, íme:

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában