Madarat tolláról

2024.04.11. 08:03

Kaszinóbizniszben utazott Magyar Péter új párttársa

Magyar Péter saját bevallása szerint a közös értékrendjük okán választotta társul a Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt képviselőit – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Nincs jó híre Egerben és környékén annak a Deák Boldizsárnak, akinek kamupártjára rácsatlakozva igyekszik indulni a 2024-es európai parlamenti választásokon Magyar Péter – számol be róla a Magyar Nemzet

A baloldal új sztárja a minap jelentette be, hogy a Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt égisze alatt kíván részt venni a megmérettetésen. Rögtön kiderült azonban, hogy valódi kamupártba sikerült bevásárolnia magát Magyarnak. A Tisza Pártot gründoló két férfi – Deák Boldizsár és Szabó Attila – kezdeti ígérgetése ellenére ugyanis alakulatuk még csak jelölteket sem volt képes kiállítani a 2022-es országgyűlési választásokon.

A kamupárt egyik alapítója az a Deák Boldizsár, aki mindenféle kétes ügyletekbe belefogó üzletember hírében áll Egerben és környékén. A régióból származó információk szerint a férfi sokáig a kaszinóbizniszben utazott, és a legkiszolgáltatottabbakat kifosztó automata játékgépek 2012-es betiltása után orrolt meg a kormánypártokra. 

A Tisza Párttal való összeborulását Magyar Péter a tőle megszokott ködösítés után hozta nyilvánosságra április 10-én, és Deák előéletét látva talán nem véletlen, hogy rögtön igyekezett is elzárni a sajtót az őt befogadó kamupárt vezetőitől, amikor egy Facebook-bejegyzésben azt írta: 

A sajtó képviselőinek jelzem, hogy a párttal és annak indulásával kapcsolatban én nyilatkozom. Kérem, hogy a korábbi alapítókat, civil embereket ne zaklassák feleslegesen.”

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában