Választások

2022.03.29. 16:05

Orbán Viktor győzelmét várják külföldi fogadóirodák

A fogadási szorzók jelenlegi állását tekintve kis esélyt lát a piac Márki-Zay Péter győzelmére.

A legnépszerűbb külföldi fogadóirodák egy újabb Fidesz-KDNP győzelmet látnak a 2022-es országgyűlési választások eredményeként: míg azok, akik Orbán Viktor győzelmére teszik a pénzüket, csak néhány százalékkal több pénzt kapnának vissza egy kormánypárti győzelem esetén, míg azok, akik Márki-Zay Péter kormányváltását tippelik meg, a fogadási összegük sokszorosát nyerhetnék meg – olvasható a Boon.hu cikkében. 

Orbán Viktor győzelmére a Betfair, Smarkets, Bwin, Unibet, és a William Hill 1,08 – 1,22-es szorzót alkalmaz, Márki-Zay Péter győzelme esetén viszont akár 11-szeres összeget is hajlandóak lennének kifizetni a szerencsejátékosoknak. Ezek közül a legvisszafogottabb Unibet is a fogadási összeg 3,75-szörösét fizetné vissza, ha az ellenzéki összefogás győz. 

A Hungary Today már januárban beszámolt a fogadóirodák esélylatolgatásáról. Ekkor még 1,22 helyett 1,25-ös szorzó volt a jelenlegi miniszterelnök győzelmén az Unibetnél, Márki-Zay Péter sikerét pedig háromszoros nyereséggel díjazták a mostani 3,75-höz képest. Ez azt jelenti, hogy ennél a fogadóirodánál most még biztosabbnak látszik a Fidesz-KDNP választási győzelme, mint két és fél hónappal ezelőtt Az online fogadásokkal foglalkozók közössége, az olbg.com szintén egyértelműen Orbán Viktor győzelmét látja április 3-ára. Összesítésük szerint bár lehet, hogy a 2018-as választásokhoz képest kevesebb mandátumot szerez majd a Fidesz-KDNP, kormányalakítási többsége elég biztosnak látszik ezeknél a fogadóirodáknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!