HIRDETÉS

2018.07.11. 17:20

Asus Rog a megfizethető gamer laptop

Biztosan mindenki ismeri azt a történetet, amikor bemegy a számítógép kereskedőhöz az apuka, hogy gamer fiának laptopot vegyen.

Az eladó megkérdezi, hogy milyen laptopot szeretnének és az apuka lazán válaszolja, hogy csak valami egyszerűt, úgyis csak játékra lesz.

Nos, ez a történet talán csak a hozzáértőket szokta megmosolyogtatni, hiszen pont a játékokhoz kell a legerősebb számítógép. Ezt azonban egy átlagos felhasználó lehet, hogy nem is tudja. Főleg a mai játékok igényelnek nagy teljesítményű videokártyát, erős processzor órajelet és minél több memóriát. Talán egyedül a tárhely az, ami valóban nem szükségszerűen kell, hogy óriási legyen egy gamer laptopnál.

Egy jó gamer laptopot ideális esetben külön gamer egérrel érdemes egyből megvásárolni, amivel villámgyors reakcióidő és kényelmes irányítás érhető el. A billentyűzetek ezeknél a gépeknél természetesen sokkal strapabíróbbak, mint egy hagyományos notebooknál és egyes változatok külön színnel is jelölik a legáltalánosabb játékos billentyűket.

Ezekért a játékokért megéri gamer laptopot venni!

Bár sokan imádják az újra divatba jött retró játékokat, amelyek még akár a 386-os PC-n is eldöcögtek, ma már nem mindenki éri be a Prince of Persia, a Prehistoric vagy a Doom jellegű játékokkal. A mai laptopok pedig az általános használtra lettek kiélezve, amely általában az irodai munkát, az otthoni internetezést és a tanulást hivatott elősegíteni. Ezek az egyszerű számítógépek pedig maximum a több éves játékokkal tudnak szaggatás nélkül megbirkózni, csökkentett videofelbontásban.

A legújabb játékokhoz igazi gamer laptopra van szükség, ha szeretnénk kiélvezni a játék nyújtotta maximális élményt. A legszebb felbontáshoz azonban jól hűtő, nagy teljesítményű laptopra van szükség, ami az alsó árkategóriás, irodai laptopokról nem mondható el.

A legnépszerűbb játékokért azonban megéri befektetni egy jobb gamer notebookba, hiszen azok még évekig bírni fogják az olyan modern játékokat mint a Far Cry 5, a Monster Hunter: World, a Fallaut 76, a Jurassic World Evolution, a Warhammer: Vermintide 2, a World of Warcraft: Battle for Azeroth, a Shadow of the Tomb Raider, a Call of Duty, a Battlefield V, a Biomutant vagy a Civilization VI. Rise and Fall.

Az Asus Rog gamer laptopok túlszárnyalják az asztali PC-ket

Az usanotebook.hu jóvoltából megismerkedhettünk néhány igazán ütős Asus ROG konfigurációval, amely méltán nevezheti magát az asztali gépek konkurenciájának. A gamer laptopok ugyanis sokkal kisebb méretben, a mobilitás szabadságával tetézik az asztali gamer PC-k teljesítményét. Nem is csoda, hiszen ezek a noteszgépek a legújabb 7. és 8. generációs Intel Core processzorokkal, NVIDIA Gforce GTX grafikus vezérlőkkel és TurboMaster technológiával és ROG AudioWizarddal vannak felvértezve, amelyet megfelelő méretű, szupergyors háttértár és nagy méretű memória támogat a gépházban.

Még a legkedvezőbb áron beszerezhető Asus ROG STRIX változat is Intel i7 processzorral, 8GB RAM memóriával, 1 TB-os HDD-vel, 17.3”-os matt, LED kijelzővel és nVidia GeForce GTX 2050 Ti 4GB GDDR5 videokártyával van felszerelve. Azonban az igazi gamerek álma az Asus ROG G752VS-BA343T, mivel az ízléses ezüst külsőben, bivalyerős belső lakozik.

A legújabb fejlesztésű Intel i7 770HQ 2.8Ghz-es processzorral, 8GB memóriával és a hibrid háttértárral felszerelt gép minden igényt kielégít. A játékosok imádni fogják, hogy nem csak 1 TB-os HDD áll a rendelkezésükre, de az éppen játszott játékot a villámgyors, 256 GB-os SSD még sebesebbé varázsolja. Az 17.3” IPS LED kijelzőhöz egy nVidia GeForce GTX 2070 8GB-os grafikus kártya nyújt megfelelő támogatást és ehhez a géphez már egy Windows 10-es operációs rendszert is kapunk.

Forrás: Usanotebook.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában