SZPONZORÁLT TARTALOM

2019.12.12. 13:33

Engedje, hogy Bükfürdő feltöltse a lelkét!

Fotó: CSEPREGI Tibor

A Bükfürdő Thermal & Spa® idén varázslatos karácsonyi ajándékötletekkel rukkolt elő. Éves bérletet, wellness ajánlatot vagy klasszikus ajándékkártyát is választhat szeretteinek. Sőt, karácsonyi ajánlataik mellé plusz ajándékkal is készültek, hogy még teljesebb legyen az öröm a karácsonyfa alatt!

Ajándékkártya

A Bükfürdő Ajándékkártya örök jolly joker, hiszen többféle szolgáltatásra beváltható, akár fürdőbelépőről, akár wellness kezelésről legyen szó. Így az ajándékozott arra használja fel a plasztikkártyát, amire csak szeretné. Az ajándékkártya igény szerint különböző összegekkel tölthető fel (3 000 Ft-tól), a megajándékozott pedig a vásárlástól számított 1 éven belül, bármekkora részletekben levásárolhatja azt.

Bérletek

Éves bérletek között már nem csak fürdőbérlet és fürdőbérlet szaunával található, hanem Kraxenofen® bérletek is, amelyek kizárólag a karácsonyi időszakban kaphatók! Hallott már Bükfürdő újdonságáról, a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülkéről? Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják.

Bérlet ajánlatok:

 

  • Éves fürdőbérlet + Ajándék csontsűrűség mérés és szakorvosi konzultáció!

  • Éves fürdőbérlet szaunával + Ajándék csontsűrűség mérés, szakorvosi konzultáció és dietetikai tanácsadás!

  • 5 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet

  • 10 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 1 darab fürdő napijegy!

  • 15 alkalmas Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke bérlet + Ajándék 2 darab fürdő napijegy!
  •  

    Karácsonyi wellness ajánlatok

    Bükfürdőn mindenkire gondoltak: azokra, akik az újévet életmódváltással kezdenék, és azokra is, akik imádnak különleges wellness kezeléseket kipróbálni. A wellness ajánlatok mellé ajándék bambusz füzet is jár, a páros wellness csomaghoz pedig egy 2 fő részére szóló Kraxenofen® alpesi széna gőzfülke kezelés!

    Karácsonyi wellness ajánlatok:

     

  • „Újévi fogadalom” ajánlat: Ismer olyat, aki most kezdene életmódváltásba, de nincs meg hozzá a kellő motivációja? Az „Újévi fogadalom„ ajánlatban nemcsak olyan kezelések vannak, amelyek wellness-élményt nyújtanak, hanem regeneráló és megújuló hatásúak is. Mindemellett az ajánlat egy dietetikai tanácsadást is tartalmaz, ahol személyre szabott étkezési- és életmód programot kap a megajándékozott.

  • Wellness ajándék nőknek: Párját, édesanyját, feleségét vagy barátnőjét szeretné meglepni karácsonykor? Kifejezetten nekik szánták a ”Wellness ajándék nőknek„ ajánlatot, amelyben kecsketejes iszapfürdő és csokoládés masszázs is szerepel.

  • Wellness ajándék férfiaknak: A sör már önmagában felkelti a férfiak figyelmét, pláne, ha azt fürdő formájában kapják! Ezt egy erőteljesebb mozdulatokkal végzett wellness-sport masszázzsal kombinálták a számukra összeállított ”Wellness ajándék férfiaknak„ ajánlatban.

  • Wellness ajándék pároknak: Megajándékozná párját egy közös wellness csomaggal? Ezt az ajánlatot Önöknek állították össze!
  •  

    Érdeklik a wellness csomagok? Itt megnézheti őket!

    Osteoporosis Program ajándékba

    Az októberben átadott Bükfürdő Medical Wellnessben indult el az Osteoporosis Program, amely lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését.

    Karácsonyi Osteoporosis Programok:

     

  • 4 napos „Énidő” program: a négynapos program során a vendégek nem csak a különleges wellness kezeléseket ismerhetik meg, hanem valódi testi-lelki feltöltődésben is részük lesz!

  • 3 hetes „Újjászületés” program: a programot azon vendégek részére ajánlják, akiknél a csontritkulás már komoly panaszokat okoz.

  • 1 hetes „Felfrissülés” program: ez a program leginkább prevenciós célra ajánlott.

  • 2 hetes „Regenerálódás” program: a prevenció mellett már terápiás céllal is ajánlott.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában