hirdetés

2020.01.08. 16:43

A sátor kiállítás segít a megfelelő modell kiválasztásban

A sátrak kiállítása lehetőséget kínál a megfelelő termék kiválasztására a széles kínálatból.

Sátorkiállítás előnyei

A sátor kiállítás ideális hely, ahol megtekintheti a sátrakat kipróbálhatja a felállításukat és sok fontos infót és választ kap a kérdéseire. Megismerkedik a szerkezettel a könnyű kezeléssel, mindent elmagyaráznak az elárusítók. Egyéb előnyök közé tartozik nemcsak a sátor kipróbálása, hanem a kedvezmények is. A vásárokon kedvezményes áron vásárolhatja a sátrakat. Megvásárolhatja és hazaviheti a sátrakat a kiállításokon is. A sátor összecsukott állapotban kényelmesen befér a személyautója csomagtartójába is.

A reklám sátor kiállításon különféle sator tartozékokat is megvásárolhat mind például nehezékzsákok, hordozó táskák, sátorvilágítás.

A kiállításokon sok újdonságot, szórólapot külömböző termékeket találhat, amelyeket az eladók még nem kínálnak üzleteikben. Bármilyen kérdés esetén a szakemberek tanácsokat adnak. Reklám sátrak ollós szerkezettel felállíthatók egy ember által szerszámok nélkül, a szerkezet felállítása hasonló az esernyőhöz- automatikusan szétnyílik. A kiállítás lehetővé teszi a szerkezet és ponyvák megismerését. Egy márkás sátor megvédi önt a rossz időjárás esetén, 55km/ó szélsebességet is kibír. Fontos a sátor rögzítése. Betonfelületen történő rögzítéskor használjon nehezékzsákokat. A sátor rögzíthető cövekekkel is, amelyeket ingyen kap a sátorhoz. A ponyvák vízhatlansága is fontos. A PVC bevonatnak köszönhetően a ponyvák nem engedik át a csapadékot, így minden ami a sátorban van száraz marad. A sátrak nem csak a kertben történő személyes használatra például pihenőhelyként, hanem a professzionális felhasználásra is kiváló. Minden kérdésre kap választ a kiállításon ami a garanciát, szervizt illeti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában