Szponzorált tartalom

2021.06.18. 13:23

A nők és a magas sarkak – csekkold a kedvenc modelljeinket!

A nők és a magassarkú cipők kapcsolata szinte magától értetődő: ez a lábbeli szinte jelképe lehetne a nőknek. Persze mindez némileg túlzás, hiszen nem minden nő visel tűsarkakat, ugyanakkor vannak, akik élni se tudnak a látványos lábbelik nélkül.

PR cikk

A nők és a magas sarkak – csekkold a kedvenc modelljeinket!

Fotó: ecipo.hu

Tény, hogy a tűsarkú ugyan mutatós, de ennek megvan az ára: objektíven nézve, nem éppen a legkényelmesebb cipőfazon. Persze ennek is vannak szintjei, nagymértékben függ a komfortérzet többek közt a cipő minőségétől, az alapanyagtól, valamint a sarkak magasságától, a talp kialakításától. Ha megtalálod azt a fazont, ami igazán ideális számodra, és megtanulod a magassarkúban járás technikáját, egészen kényelmesnek is érezheted ezeket a cipőket – nem annyira mint egy laza Mustang cipőt, de azért meg lehet szokni.

De milyenek is idén a divatos magassarkúk?

A divat mindig változik egy kicsit, és bár úgy tűnik, a cipősarkak örökké velünk lesznek, azért a fazon mindig módosul valamennyit, az aktuális trendeknek megfelelően. Emlékszel például arra, hogy 15 éve milyen menő volt a hegyesorrú cipő? Ez a trend egyelőre nem jött vissza, amiért a lábujjaink alighanem igen hálásak. Néhány elem azonban már visszaköszönt, és vannak újak is.

Fotó: ecipo.hu

Ilyen magassarkút válassz idén:

  • Platform cipők. Muszáj megemlíteni a platform cipőket, mint nagy visszatérőket, ugyanis idén újra magasított talpakon csattoghatunk az utcákon, a strandokon és mindenhol. Ha szeretsz magasabbnak tűnni, de a kényelmet sem veted meg, ez egy szuper kompromisszum lehet számodra, hiszen egy platform cipő ezerszer kényelmesebb, mint egy magassarkú – és könnyebb benne járni.
  • Törpesarkak. Talán halványan derendhetnek még a törpesarkú cipellők, szintén úgy 15 évvel ezelőttről. Nos, ezek már újra beköszöntek, egyre több sarkos cipőt díszítenek mini magasítások. Ha szeretnél csinos, nőies cipőt, de nem a te világod a 10 centin egyensúlyozás, ez lehet a jó megoldás számodra!
  • Klasszikus formák pántokkal. A klasszikus, enyhén hegyesedő tűsarkú fazon továbbra is része az alapkészletnek a cipők kínálatában. Választhatsz zárt fazont, de hátul nyitott, pántos verziót is, például a Liu Jo kínálatában, ahol egyébként hihetetlenül sokféle lábbelivel találkozhatsz, gyakorlatilag bármilyen alkalomra.
  • Giga sarkak és millió pánt. Idén nyáron nagyon divatosak a pántok: minél több van, annál jobb, de egy is elég, ha az kellőképpen látványos. A bokapántokat a jelenlegi divat kifejezetten előnyben részesíti, de a nagyon hosszú, megkötős pántok is menők. Mindegyik típusú szandálból találhatsz tűsarkú verziót is, hogy fokozhasd a nőies hatást!
  • Sosem mennek ki a divatból a vékony sarkak – még mindig ezek a legkecsesebbek. Tudod, az a szó szerint tűsarkú cipő, aminek a sarka csak egy egészen vékony, ám esetenként igencsak magas „oszlop”. Ezekben a legnehezebb stabilnak maradni, de tény, hogy egyszerűen gyönyörűek. Idén is mindenkit elkápráztathatsz egy ilyen lábbelivel, de ha bizonytalannak érzed magad benne, megnyugtatunk: szerencsére vastagabb sarkak is helyet kaptak a divatban.
  • Ha még nincs magassarkú szandálod, minél előbb pótold ezt a hiányosságot!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában