Támogatott tartalom

2022.02.14. 17:44

Szaktanácsadás és minőségi matrac – Az első lépés az alvásélmény felé

A Matrackuckó legfontosabb küldetése, hogy minél több embernek segítsen megtalálni a pihentető alvást. Életünk közel egyharmadát matracunkon töltjük, így amikor ágyat, matracot megyünk vásárolni, szerencsés úgy gondolkodnunk, hogy a vásárlással az egészségünkbe fektetünk be. S bár egyszerűbbnek tűnhet a kívánt terméket egy bútor nagyáruházban beszerezni, a matrac esetében ez egy nagyobb körültekintést igénylő feladat.

PR-cikk

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A Matrackuckó nem csak széles termékpalettájával várja vásárlóit, hanem személyre szóló szaktanácsadással is. A munkatársak többéves tapasztalattal rendelkeznek, így a vásárlók komfortjához és egészségügyi állapotához igazítva segítenek kiválasztani a megfelelő darabot. „Nagyon fontos, hogy egy matrac beengedje a vállat és a csípőt. Ez még nagyobb szereppel bír akkor, ha oldalfekvésben alszunk, hiszen úgy sokkal nagyobb teher helyezkedik el ezeken a pontokon. Ha nem történik meg a teher elosztása, akkor nyomáspontok alakulnak ki, elszorulhat a vérkeringés, elzsibbadhat a váll.” – hangsúlyozza Papp Attila, a szombathelyi Matrackuckó vezetője, aki szerint kulcsfontosságú megtalálni álmaink matracát.

A Matrackuckó termékpalettáján megtalálhatók hideghab matracok, memóriahabos matracok, fedőmatracok, rugós matracok, gyermekmatracok, valamint egyéb alváshoz szükséges kiegészítők, fenyőbútorok is. Ugyanakkor a cég a vásárlói igényeknek megfelelően egyedi méretű matracokat is képes legyártani.

Forrás: © Cseh Gábor

Immár a Matrackuckó SZJA beváltóhely lett. Így aki visszakapja a személyi jövedelemadóját, élhet a lehetőséggel és megteremtheti az egészséges és pihentető alvás feltételeit családjának. A kiemelt SZJA ajánlatokról bővebben a https://matrackucko.hu/akcios-ajanlatok oldalon olvashatnak. Egészen április 30-ig pedig minden vásárló egy nyereményjátékban vehet részt, ahol visszanyerheti a vásárlás árát akár 300.000 Ft értékhatárig, vagy megnyerheti a 10 értékes ajándék egyikét. A nyeremények kisorsolása élőben lesz követhető a Facebookon 2022. június 1-én 14.00 órakor.

 

https://matrackucko.hu/akcios-ajanlatok

Látogasson el a Matrackuckó weboldalára https://matrackucko.hu/matrackucko_alvasszakuzlet_szombathely ahol megtekintheti a termékeket, akciós ajánlatokat, és időpontot foglalhat matracpróbára is. A Matrackuckó szakértő munkatársainak segítségével közelebb kerülhet a pihentető alváshoz, az alvásélményhez.

 

Matrackuckó Alvásszaküzlet

Szombathely, Zanati út 27. (PENNY-vel szemben)

Telefon: 06-20-227-3780

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 10:00-18:00

Szombat: 09:00-13:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában