PR-cikk

2022.04.08. 08:01

A Szentgotthárd Spa & Wellness Várja Önt! - fotók

Ősszel átadták az M80-as gyorsforgalmi autóutat, most már gyorsabban eljuthatunk az Őrségbe és a kedvelt szentgotthárdi termálfürdőbe is, amely a tavalyi évben megújult arculattal rukkolt elő.

PR-cikk

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

Az immár 15 éves fürdő az ország egyik egyedülálló fürdőkomplexumának számít a gazdag, egzotikus növényzete és a trópusi hangulata miatt. Az élménytérben a hatalmas üvegkupola és a tágas terek, valamint a kőburkolat egy igazán természetközeli élményt biztosít, akárcsak egy oázis.

 

A családias hangulatú fürdő számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Szolgáltatásaik széles körben elérhetők: masszázs, szaunapark, fitnesz, a’la carte- és önkiszolgáló étterm, wellness csomagok, uszoda és kozmetika. 7 különböző kül-és beltéri élmény- és relaxációs medencével, valamint egy fedett 25 méter hosszú, 5 sávos uszodával is rendelkezik. A gyerkőcök számára 3 különböző csúszda is elérhető.

 

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

 

A fürdő sokoldalú szaunaparkja is az egyediségek közé tartozik, hiszen több különböző szaunája mellett két gőzkabinnal és egy merülőmedencével is felszerelt a szaunarészleg. Havonta több alkalommal rendeznek tematikus szauna-napokat, ahol különlegesebbnél különlegesebb szaunaszeánszokon lehet részt venni.

 

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

 

Aki pedig az élményszerzés közben megéhezett, kedvére választhat az éttermek kínálatából. Páratlan ízek, amelyekben visszaköszönnek az őrségi és a vendvidéki vonalak is, de mindezek nem csak az ízélményekben rejtenek meglepetéseket, hanem a masszázs kínálatban és a szaunafelöntések alkalmával is találkozhatunk a térség páratlan kincseivel.

 

A színes programkínálat mellett a szentgotthárdi fürdő azonban missziójának érzi, hogy a térséggel együttműködve, a környék adta lehetőségeket kihasználva váljon 3 ország élménycentrumává, ahol az ideérkezők olyan programokon vehetnek részt a wellness szolgáltatásokon kívül, mint például őrségi gyalog- és kerékpár túra vagy akár egy vadvizi evezés a Rábán.

 

 

 

Érdemes ellátogatni a Szentgotthárd Spa & Wellness élményfürdőbe, ha az Őrség felé vesszük az irányt, de egy kellemes egynapos, hétvégi családi programnak is tökéletes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában