Hirdetés

2022.06.03. 07:00

Családi napot tartott a MAM-Hungária Kft.

A koronavírus-járvány okozta több évnyi kényszerpihenő után újra együtt ünnepelt a MAM-család. A babatermékeket gyártó vállalat egy koncertekkel, vetélkedőkkel, gyermek- és felnőtt programokkal tarkított Családi nap keretein belül látta vendégül munkatársait és családjaikat. A közel 1200 főt számláló rendezvényen felköszöntötték a 25 éve igazgatóként helytálló Kiss Katalint is. A műsorvezetői feladatokat a népszerű rádiós műsorvezető, Rákóczi Feri látta el, este pedig egy Kasza Tibi élő koncerten tombolhatott a MAM-os közönség.

PR-cikk

Forrás: Unger Tamás

Az esemény szombaton 14 órakor nyitotta meg kapuit. Első programként a vendégek gyárlátogatáson vehettek részt, hogy bepillantást nyerjenek a népszerű babatermékek gyártásának kulisszái mögé. Az összesen 800 fő érdeklődését felkeltő üzembejárás után megkezdődtek a gyermekműsorok. Az Egyszeregyzene gyermekkoncertjét követően fellépett a helyi gyermek-néptáncegyüttes is. A táncos-zenés programok közben megérkezett a helyszínre Ferencz Csaba, az Egis Körmend válogatott kosárlabdázója, valamint Kálmán László, a Falco KC, illetve a magyar válogatott kosárlabdacsapat korábbi legendás játékosa. A vendégek lelkesen beszélgettek, fotózkodtak a kosarasokkal, de természetesen közös játékra is volt lehetőség. A hatalmas rendezvénysátorban felépített nagyszínpadon fellépett Nagy Jonathan illuzionista is, aki a közönséget bevonva mutatta be elképesztő trükkjeit.

Mielőtt a Žgano együttes színpadra lépett, a vállalat menedzsmentje köszöntötte Kiss Katalint negyedévszázados igazgatói jubileuma alkalmából. Elhangzott: – Ez egy kivételes és egyedülálló eredmény. Az ő munkája nélkül nem ott tartana ma a vállalat, ahol. – Harmincharmadik munkatársként érkeztem a MAM-hoz. Akkor nem gondoltam volt, hogy ennyi idő után itt leszek, de ez egy igazi csapatmunka volt – mondta Kiss Katalin.

© Unger Tamás
Forrás: Unger Tamás

A koncertek, műsorok közti szünetekben is rengeteg program várta a Családi napra ellátogatókat, mint például ping-pong asztalok, ugrálóvár, játszóház, arcfestés, lufibohóc, vagy az óriás jenga. Akik pedig szívesebben töltötték az időt a fedett sátorban, élvezhették a különböző gyermek- és felnőtt vetélkedőket, játékokat, melyeknek lebonyolításában és konferálásában profin működött közre az egyébként is végig remek hangulatot teremtő Rákóczi Feri. A vetélkedők közt volt cumihorgászat, cumisüveg szerelés, de „MAMpong” és lufifújó verseny is.  Természetesen a rádiós műsorvezető is szívesen állt oda a vendégek mellé egy-egy közös képre, vagy csak néhány kedves szóra.

Természetesen a vendéglátásra sem lehetett panasz: A vállalat étellel, itallal, desszerttel látta vendégül a munkatársait és családtagjaikat. Mindenki örömére a helyszínre kitelepült a Mészáros Cukrászda „Édes M” kisbusza is, melynél egész délután kígyózó sorokban álltak a fagyizni vágyók.

Este 20 órakor színpadra lépett zenekarával Kasza Tibi. Az élő koncert alatt folyamatosan egyre többen kaptak kedvet, hogy a színpadhoz közelebb állva énekeljenek, táncoljanak. Több kisgyermek a színpad szélén kapaszkodva nézett fel az addig csak TV-ben látott hírességre, majd később MAM-os kollégák is szerepet kaptak a színpadon.

A rendezvény a nagykoncert utáni fotózkodást követően egy gyönyörű tűzijátékkal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában