PR-cikk

2022.06.22. 14:12

Ez az a nap! 2022 - Nagyszabású modern gospel koncert a Puskás Arénában

PR-cikk

Forrás: Ez az a nap! Alapítvány

Az Ez az a nap! elnevezésű, eredetileg 2020-ra tervezett kortárs keresztény könnyűzenei esemény 2022. július 23-án kerül megrendezésre a budapesti Puskás Arénában. A különleges alkalomra a több mint húsz éves felekezetközi rendezvénysorozat szervezői több tízezer résztvevőt várnak szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából.

Az ünnepi alkalom kiemelt vendége lesz a Bethel Music és Michael W. Smith az Egyesült Államokból, valamint a Planetshakers Ausztráliából. Színpadra lép az Egyesült Királyságból Martin Smith, Tim Hughes, Graham Kendrick, Noel Richards, a London Community Gospel Choir és Noel Robinson

Forrás: Ez az a nap! Alapítvány

A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Ott lesz Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Caramel, Oláh Gergő, Mező Misi, Gável András és Gellért, a Dics-Suli Band, a PZM, a Keresztkérdés, Hanna, Dobner Illés, a Golgota Dicsőítés, a Crux, az Új Forrás, a Hidden Kingdom és a Hermons.

A Puskás Arénában megrendezésre kerülő koncert a legmodernebb hang-, látvány-, és fénytechnikával fog megvalósulni. A rendezvényre ingyenes buszok és különvonatok indulnak az egész országból. Kapunyitás 12 órakor, a program 14 órától 22 óráig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. Az elmúlt években megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanazokra a helyekre érvényesek július 23-án! Minden további információ megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában