Hirdetés

2022.09.28. 07:34

Áruháznyitás: Szeptember 29 - Elstartol a Thomas Philipps sikeres német diszkontlác Oberwartban!

2022. szeptember 29-én eljött az idő: Köflach és Enns után a sikeres német diszkontlánc a Thomas Philipps most a burgenlandi Oberwartban is megnyitja üzletét. Ausztriai harmadik egyben legnagyobb áruházuk széles választékot kínál az otthon és kertészeti termékekből

PR-cikk

Forrás: Thomas Philipps GmbH

A német családi vállalkozás, a Thomas Philipps terjeszkedése sikeresen halad. Idén április óta három hónap alatt két üzletet nyitottak meg. Több mint 1700 négyzetméterével ez az eddigi legnagyobb helyszín Ausztriában.

Vidéki központok, mint a siker alapja

A Thomas Philipps több mint 18 000 termékével nemcsak a sokszínűségét képviseli, hanem a vidéki központokra alapozza sikerét. A stájerországi Köflach és a felső-ausztriai Enns után az új üzlet Oberwartban - Unterwart határán - szintén vidéki, mégis központi környezetben található. "Oberwart gazdaságilag virágzik, és jó közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően vonzó üzleti helyszínné vált" - indokolja az új telephely kiválasztását Martin Gaber, a Thomas Philipps Austria ügyvezető igazgatója.

Nagy választék Ausztria legnagyobb Thomas Philipps üzletében

Több mint 18 000 árucikk és 200 további akciós ajánlat várja, valamint szezonális termékek a kert, a háztartás, a hobbi, a háziállatok és a mindennapokra a vásárlókat - a Thomas Philipps Oberwartban is jó minőségben, tartósan alacsony áron kínálja termékválasztékát. "Oberwart különlegessége, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb üzletünk Ausztriában. Így még nagyobb választékot tudunk kínálni vásárlóinknak az otthon és a kert területén" - mondja Sonja Regenfelder, az oberwarti üzlet vezetője.

Thomas Philipps:

Az egykor öt fős családi vállalkozás mára Németország egyik legsikeresebb háztartási és kerti diszkontja lett, több mint 250 üzlettel Németországban. Az 1986-ban Thomas Philipps által alapított vállalatot ma már második generációban fia, André Philipps vezeti. A vállalat sikere a több mint 18 000 termékből álló kínálata, - a rendkívül vonzó ár és a széles választék egyedülálló kombinációján alapul - a kertészeti cikkektől kezdve a háztartási cikkeken és dekoráción át a drogériás termékekig és az állateledelig. 2022 márciusában nyitotta első üzletét Ausztriában a családi vállalkozás a stájerországi Köflachban. André Philipps Martin Gaberrel közösen irányítja az osztrák menedzsmentet.

Forrás: Thomas Philipps GmbH

Thomas Philipps Oberwart

Nyitás: 2022. szeptember 29. 7400 Oberwart, Steinamangerer Straße 189.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában