PR-cikk

2022.09.06. 10:19

Sofőr munkatársakat keres a PharmaTrans Hungary Kft.

Új időkhöz új férfi kell! Ha szeretnél egy válságálló szektorban, stabil munkahelyen, önállóan dolgozni: köztünk a helyed! Gyógyszerszállítási feladatra keresünk a budapesti régióban, vezetési gyakorlattal és B. kat. jogosítvánnyal rendelkező, talpraesett, budapesti sofőr kollégát. Jelentkezésedet a 30/901-7695 telefonszámon várjuk. Korrekt csapat, versenyképes jövedelem!

PR-cikk

Forrás: PharmaTrans Hungary Kft.

Új időkhöz új férfi kell! Ez a mottója a PharmaTrans Hungary Kft. új munkatársakat kereső felhívásának. Az új idők megfogalmazás nem túlzás: világjárványok közepette kell az egészségügyi ellátás logisztikai feladatait működtetni, megbízható munkatársakkal, modern technológiával. 

A PharmaTrans Hungary Kft. Magyarország legnagyobb gyógyszer-nagykereskedő vállalatának, a Hungaropharma Zrt.-nek stratégiai partnere. Legfontosabb feladata a gyógyszerszállítmányok célba juttatása Budapesten, és a Dunántúl jelentős részén.

Forrás: PharmaTrans Hungary Kft.

A PharmaTrans saját meghatározása szerint a megbízója arcaként működik, őket képviseli a felhasznált technológiával, az ápolt megjelenéssel, kommunikációval, konfliktuskezeléssel. A cég három telephelyen, 80 munkatárssal látja el a feladatokat, professzionális, a GDPR előírásoknak megfelelő, validált, kalibrált és hőtérképezett tehergépkocsi flottával. A szolgáltatás teljes időtartama alatt folyamatos a hely- és állapotjelentés a gépjárműről. Több ponton történik a hőmérséklet ellenőrzése és dokumentálása, amely aztán online nyomon követhető az áru átadásától egészen az átvétel pillanatáig.

Forrás: PharmaTrans Hungary Kft.

A cég évente több tízmillió doboz patikákba és kórházakba juttatásával segíti a beteg emberek gyógyulását, így nem meglepő, hogy autói évente közel 4 millió kilométert tesznek meg.

A tisztelet, a bizalom, a megbecsülés, a csapatmunka és a humor – ezek a Pharmatrans legfőbb értékei, ezekre az értékekre nemcsak a vezetők, hanem a kollégák is vigyáznak. Szakmai és személyes fejlődésre törekedve a csapat minden tagja fel tudja használni képességeit és szakértelmét.

Forrás: PharmaTrans Hungary Kft.

A cég működése hangsúlyozottan válságálló, hiszen éppen az elmúlt évek mutatták meg, hogy milyen nagy szükség van megbízható, a munkáját odaadással végző munkatársakra. Az üzleti stabilitást erősíti, hogy a PharmaTrans tevékenysége során az integritásra, az együttműködési készség fejlesztésére és a józan gondolkodásra helyezi a hangsúlyt.

A Pharmatrans most bővíteni szeretné csapatát sofőr kollégákkal, a fővárosban és annak vonzáskörzetében történő szállítási feladatokra. Ezért várják B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, talpraesett, budapesti munkavállalók jelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában