Hirdetés

2022.10.25. 07:00

SPS: határon innen – határokon túl

Az SPS Vas megyei szolgáltatóközpontként több mint 20 éve van jelen a régióban. Munkavállalóik Rábahídvégről és Szombathelyről támogatják a magyar, német, osztrák és svájci ügyfeleket, elsősorban HR szolgáltatásokban, dokumentumfeldolgozásban és gépjárműlízinghez kapcsolódó adminisztratív feladatokban.

PR-cikk

Az SPS az elmúlt években több tevékenységével is felhívta magára a helyi és az országos közönség figyelmét. 2020-ban új, modern irodaházukkal megérkeztek Szombathelyre, ezzel Rábahídvég mellett már a megyeszékhelyen is biztosítanak munkalehetőséget a jelentkezők számára – s teszik mindezt Családbarát és Szerethető munkahelyként, amely címeket a tavalyi évben, országos pályázatokon szereztek.

Határon innen – határokon túl

A vállalat a hazai, illetve a folyamatosan bővülő nemzetközi ügyfélkörnek köszönhetően széleskörű karrierlehetőségeket biztosít mind a meglévő, mind az újonnan érkező kollégák számára. A magyar ügyfelek révén könnyen megtalálhatják számításaikat azok, akik anyanyelvükön dolgoznának szívesen, de bőven akad lehetőség azok számára is, akik magasszintű német nyelvtudásukat kívánják kamatoztatni.

Valamennyi munkakörük szellemi munkakör, tehát jellemzően irodai munkavégzés történik a vállalatnál, a munkavégzés típusa pedig hibrid, így átlagosan havi 14 munkanap töltendő valamelyik irodaházukban.

Kiemelten fontos számukra munkavállalóik szakmai fejlődésének támogatása, ezért folyamatos házon belüli képzéseket (nyelvképzés, tréningek) és akár nemzetközi fejlődési lehetőségeket (pl. németországi szakmai képzések, kiküldetések) is biztosítanak az ott dolgozóknak. Így tehát határon belülről nyílik lehetőség az akár határokon túli, külföldi karrierút bejárására.

Miért az SPS?

A nyelvtudás gyarapítása és a kecsegtetőnek tűnő lehetőségek miatt sokakban felmerülhet a külföldi munkavállalás ötlete. Az SPS munkatársai közül többen kipróbálták magukat külföldön is, végül mégis itthon kezdtek a karrierépítésbe. Első kézből származó tapasztalataik alapján számos érv szól az SPS mellett a külföldi munkavállalással szemben:

· szabad hétvégék,

· nincs több műszak,

· a vállalat számos karrierlehetőséget kínál,

· stabil és összetartó a csapat,

· a nyelvtudás kamatoztatására is van lehetőség,

· kellemes irodai környezet,

· nem választ el több tízezer kilométer a szeretteinktől,

· nem kell bajlódni a külföldi adófajtákkal és a lakhatás nehézségeivel,

· a home office lehetőség is biztosított,

· a biztos nemzetközi háttér adott a határ átlépése nélkül is.

Ha Te is szeretnél egy olyan csapathoz tartozni, amely folyamatosan tesz a munkavállalók mindennapjainak jobbá tételéért, valamint vonzó nemzetközi lehetőségeket is kínál, nézz szét a vállalat karrieroldalán, a swisspostkarrier.hrmaster.hu-n és csatlakozz az SPS-hez!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában