Pr cikk

2022.11.18. 16:14

Alkalmanként 11.000 Ft juttatással várják a segíteni vágyókat! - Nyújtsd a kezed és ments életeket!

Legyél Te is plazmaadó a szombathelyi Plazma Ponton és segítsd többek között hemofíliás magyar betegek gyógyulását!

pr cikk

A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta országosan összesen 11 állomásán várja plazmaadóit, többek között Budapesten, Szegeden, Győrben, Sopronban, és 2021. májusától kezdve Szombathelyen.

A cég ügyvezető igazgatója Dr. Szolnoky Miklós gyermekimmunológus, aki német anyavállalat, a BioTest AG elveit és törekvéseit Magyarországra hozva gondoskodik állomásaik segítségével olyan életmentő gyógyszerek gyártásáról, melyek laboratóriumi körülmények között nem állíthatók elő. 

Ezekkel a gyógyszerekkel olyan betegségeket kezelnek többek között, mint a vérzékenység, immunhiányos állapotok, májelégtelenség és égési sérülések, valamint alkalmazzák őket az intenzív betegellátás területén is. 

 

Plazmaadóként 18-60 év közötti egészséges felnőtt tudja segíteni a betegek gyógyulását, akinek testsúlya 50-140 kg között van és sikeres alkalmassági vizsgálaton esik át.

A szombathelyi Plazma Pont megjelenése tükrözi a minőségi, profi munkát és hozzáértést, amellyel várják a segíteni vágyókat. A személyzet kedves és profi, gépeik, felszereléseik a legmodernebbek a piacon.

A plazmaadással eltöltött időért cserébe minden alkalommal juttatással várják a segíteni vágyókat, amely mértéke októbertől kezdődően minden alkalommal 11.000 Ft és minden 5. alkalommal összesen 14.000 Ft.

 

Ezenkívül minden hónapban különleges akciókkal, nyereményjátékokkal, továbbá minden alkalommal ízletes szendviccsel csokoládéval, kávéval, üdítővel kedveskednek plazmaadóiknak.
Jelentkezz Te is plazmaadónak a szombathelyi Plazma Ponton, segítsd a betegek gyógyulását és vidd haza az alkalmanként minimum 11.000 Ft juttatást!

További információ és jelentkezés a https://szombathely.plazmaadas.hu weboldalon, a 0680/111-121-es telefonszámon vagy személyesen a Körmendi út 11. szám alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában