Hirdetés

2023.07.11. 10:48

Álláslehetőségek a szállítás, fuvarozás területén Zalaegerszegen

A zalaegerszegi álláskeresők között is sokan vannak olyanok, akik nem tudják elképzelni, hogy munkaidejüket egy adott helyszínen töltsék, rugalmasabb és dinamikusabb munkakörre vágynak. Ideális választás lehet a számukra a szállítás, fuvarozás területe, amely szakmához kapcsolódóan a ZalaegerszegAllas.hu portálon is szoktak megjelenni pozíciók. Íme néhány visszatérő példa!

PR-Cikk

Forrás: ZalaegerszegAllas.hu

Ételfutár

Az ételfutár állások tipikus példái az ezen a területen gyakran elérhető munkalehetőségeknek. A pozícióval járó feladatok meglehetősen egyszerűen körbeírhatóak: a megrendelt étel kiszállítása az ügyfél részére a megadott időpontban. A pozíció egyszerűségéből adódóan a betöltésükhöz nincs szükség speciális iskolai végzettségre, csupán B kategóriás jogosítványra, vezetési rutinra, helyismeretre és bizonyos munkáltatóknál saját gépjárműre. Ezenkívül pedig a személyes tulajdonságok tekintetében a pontosság, az udvariasság és a felelősségteljes munkavégzés számít elengedhetetlen kvalitásnak.

Áruterítő

A különböző áruterítői, áruszállítói állások ugyancsak gyakori szereplői az álláshirdetéseknek, megjelenésére a ZalaegerszegAllas.hu esetében is volt már példa. A pozíció feladatait többek között olyan tevékenységek teszik ki, mint a rakodás, az áruk kiszállítása és tételes elszámolása, a bizonylatok kezelése, a menetlevél és a különböző okmányok vezetése, valamint az utánvét összegek beszedése. 

A pozíció elvárásai gépjárműtől függően különbözőek lehetnek: van, ahol elég a B kategóriás jogosítvány is, míg máshol a C+E is megkövetelt lehet. Ezenkívül a személyes tulajdonságok tekintetében gyakori elvárás a fizika terhelhetőség, a jó problémamegoldó képesség, a megbízhatóság, a pontosság és a rugalmasság. 

Sofőr állások

Végezetül pedig a különböző sofőr állásokról sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén több alkalommal szerepeltek már a zalaegerszegi állásportál kínálatában. Egyik lehetőségnél például raklapos áruk belföldön történő szállítása volt a feladat, míg egy másiknál zöldség-gyümölcs nagykereskedéshez kerestek belföldi gépjárművezetőt. A hivatkozáson talál B, C kategóriás sofőr állásokat Zalaegerszegen. Az ilyen jellegű pozícióknál értelemszerűen a gépjármű típusa határozza meg a követelményeket. Mindenesetre érdemes nyomon követni a portál kínálatát, hisz bármikor szembe jöhet egy-egy sofőr álláslehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában