Prémium magazin

2017.03.13. 09:40

Itt a Prémium magazin tavaszi lapszáma

Március 17-én, pénteken kerül az újságárusokhoz a Prémium magazin tavaszi száma. A címlapon Aryee Claudia szombathelyi születésű műsorvezetővel, akit édesapja, dr. Charles Aryee társaságában arról is kérdeztük, milyen emlékek fűzik gyerekkora városához.

Prémium magazin

A címlapsztoriból kiderül, hogyan került Szombathelyre a fiatal ghánai orvos, miként küzdött meg a magyar nyelv elsajátításával, és milyen alkalmakra készít afrikai mogyorós levest. Claudia nemcsak modellkarrierjéről és a televíziós feladatairól beszélt, de magánélete részleteibe is beavatja az olvasót. Riporterünk Gombosszegen járt, hogy első kézből tudósítson a Világló részletek című Nádas-kötetről. Az író otthonában fogadta a magazin készítőit, megmutatta a legendás körtefáját, és arról is beszélt, hogyan készül egy regény.

Szakértők segítségével jártunk utána, vajon miért van ilyen sok testképzavarral küzdő fiatal. Exkluzív interjúnkban megszólalnak olyanok is, akik megküzdöttek az anorexiával.

A kiképzett vakvezetővel, Berci kutyával látássérülteket kísérünk. Kertész Réka és Nagyné Marika még a Braille-írás titkait is feltárja az olvasók előtt. Tavaszi edzésként az akrojógát választjuk, frissítő italként pedig a smoothiet. A nyári esküvőszezonra trendi darabokat ajánlunk, gasztroguru rovatunkból pedig azt is megtudhatják, hogyan készül a hummusz és a mafrum.

Elhozzuk az év legjobb belsőépítészeinek munkáját, büszkélkedünk azzal, hogy egyikük a megyeszékhely szülötte. Stekovics Gáspár fotóiból válogatunk és a művész portréinak titkát keressük. Megidézzük Győrvári Edith felejthetetlen személyiségét és Szicíliába teszünk kirándulást. Múltidő rovatunk ezúttal a szombathelyi börtönben raboskodó Sobri Jóska történetét eleveníti fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!