Programok

2017.07.18. 19:04

Demjénnel búcsúznak

SZOMBATHELY Hangulatos hétvége lesz a vasi megyeszékhelyen: mindenki megtalálja a neki való zenei műfajt július 21-23. között az Emlékmű-dombon. Demjén Ferenccel az utolsó napon találkozhatunk.

Vadas Krisztina

Ekkora volumenű szabadtéri koncertsorozat eddig még nem volt a vasi megyeszékhelyen, így érdemes lesz ellátogatni az Emlékmű-dombhoz a hétvégén.

Vasárnap, a rendezvény zárásaként Demjén Ferenc ad koncertet: legnagyobb örökzöld slágereivel szórakoztatja majd a közönséget - így fiatalok és idősebbek egyaránt remekül érezhetik majd magukat.

Demjén Ferenccel búcsúzik az Emlékmű Fest Fotó: Szendi Péter

Ajánlott - a torlódás elkerülése miatt - időben érkezni, mivel az elkerített, lezárt koncertterületre biztonsági beléptetés után mehetnek be a szórakozni vágyók. A szervezők továbbá felhívták a figyelmet: érdemes a jegyeket előbb megváltani, a helyszínen ugyanis sorban állás várható, amely a nagy melegben nem éppen kellemes. A fesztiválra jegyeket Vas megye kártyával 30 százalékos kedvezménnyel a Vas Népe Széchenyi utcai ügyfélszolgálati irodájában vásárolhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!