Reklám

2010.09.22. 08:15

Hírek a Ford Strausstól (x)

Idén egy héten át tartjuk az Őszi Strauss Napokat. Széles modellpalettával várjuk az érdeklődőket, és minden szalonautónkhoz rendkívüli kedvezményeket adunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Minden szeptemberben vásárolt és forgalomba helyezett Ford Fiestához az alap kedvezményen felül további 100.000 Ft kedvezményt adunk, és kiemelendő a kifutó C-MAX: két utolsó diesel modellünket egészen rendkívüli áron ajánljuk.
Szeretettel meghívjuk Önt is a nyílt napokra, ahol a legújabb Ford modelleket vezetheti! Tesztautóink is megvásárolhatók, a listaárnál jóval alacsonyabb áron!

Az Őszi Strauss Napokra széles termékpalettával készül a Strauss, Ford Fiestából szinte minden színben találunk az autószalonban.

Beszámítási akció és készpénzes felvásárlás

Készpénzért, azonnali kifizetéssel felvásároljuk autóját, vagy nagyon kedvező áron számítjuk be egy új vagy bemutató Ford árába!

Rajzpályázatot szervezünk 3-12 éves gyerekeknek. Ford autókról, a Ford világáról készített rajzokat várunk. A gyerekek nálunk, a Strauss Autószalonban is elkészíthetik remekműveiket, hiszen a legújabb Fordok állnak nekik modellt. A legjobb rajzokat kiállítjuk autószalonunkban és felkerülnek a weboldalunkra, a legügyesebb művészeket pedig ajándékokkal díjazzuk. További információk: www.strauss.hu

Szerviz információk

Frank Szabolcs szervizvezetőnk felhívja a figyelmünket arra, hogy még a rossz idő beállta előtt szakszervizben nézessük át autónkat.

„Mi már felkészültünk a zordabb időjárási körülményekre: készletre rendeltünk nagyobb mennyiségű téli gumit, és meglévő ügyfeleinknek a biztonságuk érdekében ingyenesen elvégezzük a téli átvizsgálást. Ha még nincs téli gumijához felnije, kérjen most ajánlatot tőlünk! Szeptember és október hónapokban a fék, pollenszűrő, kipufogó alkatrészek árából 10 % kedvezményt adunk. Továbbra is él a 3+ dupla kedvezmény (pl. 5 év = 10% kedvezmény) szerviz díjainkból. Szerviz bejelentkezését várom az [email protected] e-mail címen is!”

Újdonság autószalonunkban az autóbérlés lehetősége (nem Ford ügyfeleknek is): Ford Focus 5 ajtós és kombi autókat egy árban kölcsönzünk azoknak, akiknek üzleti útra, családi utazáshoz van szükségünk autóra, illetve ha autóvásárlás helyett az autóbérlést választaná. Amennyiben hosszabb távra szeretne autót bérelni, egyedi árakat biztosítunk Önnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!