Reklám

2012.07.26. 20:04

Óriási születésnapi tűzijáték az AquaCity-ben (x)

A 10. születésnapját ünneplő élmény- és csúszdapark számos rendezvénnyel várja vendégeit a szezon során.

Vas Népe

Az ünnepi programok keretében sor került már nagy sikerű vízparti koncertekre, mint pl. a Neoton Familia, Szabó Ádám fellépése, a fénypontot azonban az óriási születésnapi tűzijáték jelenti majd.

A hét végére kánikulát prognosztizál az Országos Meteorológiai Szolgálat, így vélhetően nem állhat útjába semmi az égi parádénak.

A vendégek a délután folyamán sem fognak unatkozni, hiszen a programok 14 órakor veszik kezdetüket, amikor is a Jukebox Babiez elbűvölő lányai lépnek a színpadra. Őket követi a magyar popzene ikonikus alakja, Kozsó és idézi fel az Ámokfutók óriási slágereit.

A várva várt tűzijáték hangulatát Bella Levente produkciója alapozza majd meg, majd 21 órakor kezdetét veszi az égi parádé.

A sajátos, vízparti hangulatot akár a medencékből is élvezhetik az eseményre kilátogató vendégek, hiszen a rendezvényhez éjszakai fürdőzés is kapcsolódik, 19 órától ingyenes belépéssel.

A részletekkel, aktuális információkkal kapcsolatban érdemes felkeresni a www.aquacity.hu honlapot, illetve az AquaCity facebook-profilját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!