Reklám

2012.08.03. 17:00

Itt a kánikula, de van megoldás! (x)

A hőmérsékleti ingadozások után mától újra a Kárpát-medencébe ért a tikkasztó hőség.

Vas Népe

Ilyenkor persze jönnek a kellemetlen mellékhatások, az izzadás, a fejfájás, a hőguta, azonban mi tudjuk, mi rá a gyógyszer. Irány a zalaegerszegi AquaCity!

Már ma is elképesztő meleg van, de a jövő hét közepéig ez csak fokozódni fog, mondja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az idén 10 éves zalaegerszegi élményfürdő tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a forróság elől menekülőknek. Mert hát mi lehet jobb, mint az ország legnagyobb hullámmedencéjében ringatózni, vagy 10 óriáscsúszda egyikén lecsúszni az embert próbáló hőségben?! Sőt, akinek nem elég a lubickolás, az a parton ülve, koktélt szürcsölgetve vagy éppen fagyiját nyalogatva kapcsolódhat ki.

Egy biztos, a család apraja-nagyja megtalálja a számítását az AquaCityben, ahol a tengerparti nyaralás minden eleme jelen van. Leszámítva természetesen a tengeri ragadozókat, hiszen az AquaCityben továbbra sincs cápaveszély!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!