Reklám

2012.11.12. 11:38

Pénz, de honnan? (x)

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Piac & Profit üzleti magazin közös, térítésmentes konferenciára invitálja a térség kkv-it, önkormányzatait.

Vas Népe

A „Pénz, de honnan?” országos konferenciasorozat a „Pénz, piac és partnerség” címet és „Túlélés és fejlődés a közösség részeként” alcímet viseli, s az önkormányzatok, a kormányzat és az üzleti szektor partnerségére helyezi a hangsúlyt. Az együttműködés, partnerség, összefogás, összehangolódás, az érdekek harmonizációja nélkül ugyanis egyik partner sem lehet sikeres.

A partnerséget és a helyi közösség részekénti létezést hangsúlyozó rendezvényre várják április 5-én 9 órára, Szombathely Városháza Nagytermébe a térség kkv-it, külön említve az agrárvállalkozásokat, az önkormányzatokat és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteket.

A konferencia egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, Európai Uniós, és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.

A térség vállalkozóinak és önkormányzatainak fejlődése múlik azon, hogyan tudják az érintettek optimálisan kihasználni az mkv-k, kkv-k és az agrárium, valamint a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit, s azt a helyi üzleti, társadalmi környezet fellendítésére transzformálni.

Az önkormányzat, a kormány gazdaságélénkítő elképzeléseiről, a Darányi Ignácz Tervről, az EU-pályázatokról és még sok egyéb, az üzleti hatékonyságot növelő megoldásokról hallhatnak előadásokat, mégpedig térítésmentesen. Helyszínen is lehet regisztrálni. Előzetes regisztráció és a pontos tematika letölthető: www.piacesprofit.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!