Reklám

2016.11.27. 16:20

Ajándékozzon élményt karácsonyra! (x)

Ajándékozza meg magát és szeretteit és töltse a karácsonyt Lentiben a Thermal Hotel Balance****-ban

A november vége sokaknál már a karácsonyi készülődés jegyében telik, bármerre megyünk, bármerre nézünk karácsonyi ajánlatok tömkelege zúdul ránk. Nehéz dönteni melyiket is válasszuk. Ha a munkával telt év végén jól megérdemelt pihenésre és kellemes wellness élményekre vágyunk, vagy esetleg szeretteinket lepnénk meg egy páratlan ajándékkal, akkor a következő szempontokat mindenképpen érdemes figyelembe venni: csend, nyugalom, kikapcsolódás és feltöltődés. Ha mindezt egy helyen szeretné elérni, a legjobb választás Lentiben a négycsillagos  Thermal Hotel Balance, ahol minden korosztály találhat magának vonzó élményt.

Ne csak a rohanásról, az ajándékvásárlás és a karácsonyi vacsora előkészületeiről szóljon az Ünnep! Töltse a karácsonyt kellemes környezetben, ahol a kikapcsolódás garantált. A Thermal Hotel Balance**** gondoskodik a meghitt ünneplésről!

A szálloda lobby bárjában  élőzenés esteken hangolódhatnak a vendégek az ünnepre, míg a gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt, és a maguk által készített karácsonyi  ajándékokkal lephetik meg a családot. Emlékezetessé teheti még az ünnepi készülődést a számukra szervezett mézeskalács-díszítés; az édes-fahéjas sütemény mindenki kedvence. Emellett a mesedélelőtt, majd délután az animációs programok kínálnak számukra időtöltést. Nem maradhat el az ünnep egyik legfontosabb és leghangulatosabb része sem, a közös karácsonyfa-díszítés.


A szálloda éttermében is külön készülnek a karácsonyra, a délutáni édes élmények csábító desszertkínálatában is megjelenik a karácsony szelleme, emellett minden este ünnepi büfévacsorával várják a vendégeket, ahol több fajta előétel és leves, négy fajta főétel (változatos és ízletes húsos és húsmentes fogások), három féle desszert közül választhatnak a hotel vendégei,   de természetesen gazdag a  sajtkínálat is -  chutney-kkal és olajos magvakkal.

A Thermal Hotel Balance**** saját wellness részlegében is beköszönt a téli hangulat. A wellness részlegen a finn-, aroma-, infraszauna és gőzkamra a kellemes lazítás élményét rejti, majd ezután a szomszédos Sky bár gazdag  teakínálattal és friss gyümölcsökkel várja vendégeit.

A hotelbe érkezők a szálloda nyújtotta szolgáltatások mellett gondtalanul élvezhetik a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fedett élményfürdő és a szaunacentrum pihentető szolgáltatásait. Az masszázselemekkel teli új élményrészleg kínálata és a gyógyító termál víz együttes ereje elfeledteti az egész éves  fáradalmakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!