Rendőrségi

2010.10.08. 12:12

Lángoló gázpalackkal fenyegetőzött egy férfi Tuzséron

Égő gázpalackkal fenyegette meg feleségét egy férfi Tuzséron, az 53 éves elkövetőt a pszichiátriára szállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A férfi csütörtök délután otthon veszekedni kezdett a feleségével, aki a közelben lakó rokonaihoz menekült. A férj egy meggyújtott PB-gázpalackkal ment a nő után, és az udvarról azzal fenyegetőzött, hogy azt bedobja a házba, ha nem adják ki a feleségét. Szemtanúk szerint a lángcsóva a két métert is elérte - ismertette Fülöp Gergely.

Tájékoztatása szerint a férfi végül nem váltotta be fenyegetését, visszament saját udvarára, ahol egy középkorú helyi férfinek sikerült elzárnia a gázpalackot. Az eset során senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett, de a fenyegetett lakásban tartózkodók - köztük két kiskorú gyermek - nagyon megrémültek - tette hozzá a százados.

A rendőrség az ügyben közveszélyokozás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!