Rendőrségi

2011.11.25. 15:45

Megölte gyermekét egy nő: letartóztatták

Ügyészségi kezdeményezésre elrendelte a bíróság a gyermekét megfojtó nyíregyháza-kistelekiszőlői nő előzetes letartóztatásba helyezését - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője pénteken.

MTI

A nővel szemben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés megalapozott gyanújával indult eljárás a Szabolcs megyei rendőr-főkapitányságon - írta közleményében Nyakó Zsuzsanna. Az előzetes letartóztatás elrendelését a bíróság azzal indokolta, hogy az eljárási cselekményeknél a gyanúsított jelenléte csak kényszerintézkedéssel biztosítható. 
A 36 éves asszony kedden otthonában egy párnával fojtotta meg kislányát, aki januárban lett volna hároméves.  A nő tettét azzal magyarázta a rendőröknek, hogy gyermeke születése óta beteg volt, és folyamatos ellátásának nehézségeit már nem bírta elviselni.

Megölte gyermekét egy nő - Keddi hírünk

Megölte gyermekét egy nő Nyíregyháza-Kistelekiszőlőben kedd este - közölte a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint a nő egy párnával fojthatta meg hároméves gyermekét.
Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az esetről a mentők tájékoztatták a rendőrséget, s a megyei forrónyomos csoport a helyszíni szemlével megkezdte a bűncselekmény körülményeinek tisztázását.    
A szóvivő elmondta, hogy a nőt a mentők a nyíregyházi kórházba szállították, jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!