Rendőrségi

2012.03.13. 12:29

Tényleges életfogytiglant kapott a ''fekete sereg'' vezetője

Az elsőrendű vádlott, a szökésben lévő Magyar Róbert elsőfokú ítéletét helybenhagyta a Debreceni Ítélőtábla: ha elfogják, tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetés vár rá, a feltételes szabadság kizárásával - ismertette a táblabíróság határozatát kedden Balla Lajos tanácsvezető bíró.

MTI

A bűnszervezetben elkövetett emberölési kísérlet és más - többek között zsarolás, csalás, lányok futtatása, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés - bűncselekmények miatt indult eljárás másodfokú határozatát a büntetőtanács rendkívüli biztonsági intézkedések közepette, kommandósok jelenlétében, az ítélőtábla tárgyalóteremmé berendezett aulájában hirdette ki.

A táblabíróság szinte valamennyi, a "fekete sereg" tagjaként ismert vádlott esetében súlyosbította az elsőfokú ítéletet. Az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfi megöléséért például - ügyészi indítványra - 15 évről 18 évre emelte Juhász János büntetését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!