Rendőrségi

2012.10.23. 07:41

Közlekedési balesetek Vas megyében

Vas megye - Balesetek történtek Vas megye útjain kedden.

Vas Népe

Egy soproni lakos kedd délután VW típusú tehergépkocsival közlekedett Söpte felől Szombathely irányába, a 8639-es számú úton. Haladása során a vele azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, amikor észlelte, hogy gépjárművét már egy Opel típusú személyutó előzi. Az Opel-t vezető férfi azért, hogy az ütközést elkerülje járművét balra kormányozta, majd hirtelen jobbra, melynek következtében az autó a menetirány szerinti jobb oldali útárokba csapódott, többször megpördült és a tetejére borulva állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset során az Opel sofőrje könnyű, míg utasa nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Egy nagykanizsai nő személygépkocsival közlekedett kedden késő este Szentgotthárd külterületén, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd az útárokba hajtott, ahol a gépkocsi megpördült és a kerekeire fordulva állt meg. A baleset következtében a járművet vezető nő az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyben a rendőrség eljárást indított - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!