Rendőrségi

2012.11.04. 10:13

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Kábítószerrel való visszaélés, tüzifalopás, verekedés - ez a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság eddigi hétvégi mérlege.

Vas Népe

Pozitív lett a drogteszt

Az OMSZ munkatársa tett bejelentést a rendőrség ügyeletére szombat délután, mert az egyik osztályukra felvett acsádi férfi csomagjában kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A férfivel szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A férfivel szemben kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Engedély nélkül vitte el a már összerakott tűzifát

A Rendőrség ügyeletére szombat délelőtt egy győrvári férfi tett bejelentést, mert az általa engedéllyel összegyűjtött tűzifát a község határából ismeretlen személy eltulajdonította. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a cselekmény elkövetésével egy szintén helyi férfi gyanúsítható, aki a szabálysértés tényét elismerte. A járőrök a tűzifát lefoglalták, a férfivel szemben pedig szabálysértési eljárást indítottak.

Összeverekedtek, ezért eljárás indult ellenük

Az egyik szentgotthárdi sörözőben vasárnapra virradóra két társaság tagjai közül két férfi előzetes szóváltásba keveredett egymással, majd tettlegességre került sor. Miután a társaságok távoztak a szórakozóhelyről, a Baros Gábor utcában ismét nézeteltérés alakult ki közöttük, melynek következtében három személy dulakodni kezdett. A rendőrök az esettel kapcsolatban egy csörötneki és két körmendi férfit állítottak elő és gyanúsítottként hallgattak ki a Szentgotthárdi Rendőrőrsön. A férfiakkal szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!