Rendőrségi

2013.10.18. 11:03

Rendőrkézen a tolvajok

Vas megye - Egyikőjük kozmetikai termékekkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni egy szombathelyi üzletből, a másik személygépkocsit tulajdonított el Sárváron.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy helyi férfit értek lopáson az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai csütörtökön. A 25 éves gyanúsított különböző kozmetikai termékekkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. Kihallgatása során kiderült, hogy a férfi már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Állampolgári bejelentés érkezett a Sárvári Rendőrkapitányságra, mely szerint ismeretlen elkövető egy sárvári ház udvaráról egy személygépkocsit tulajdonított el csütörtökön. Röviddel a bejelentést követően egy Sárvár belvárosában történt közlekedési balesetről érkezett jelzés. A kiérkező járőrök a baleset helyszínétől nem messze megtalálták az eltulajdonított gépjárművet, amellyel feltehetően a balesetet okozták. A feltételezett elkövető felderítése érdekében az adatgyűjtéssel egyidejűleg nyomkövető kutya bevetésére is sor került. Az összehangolt rendőri akció eredményeként a bejelentést követő egy órán belül elfogták a rendőrök azt a bejcgyertyánosi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A járőrök előállították, kihallgatták és 19 éves férfivel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárvári Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!