Rendőrségi

2013.11.13. 08:50

Hírek Vas megyéből (11.12)

Ittas járművezetővel szemben, közlekedési baleset miatt és elfogás kapcsán intézkedtek a vasi rendőrök az elmúlt huszonnégy órában.

vaol.hu

A járőrök 2013. november 12-én Szombathelyen, a Jászai Mari utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 63 éves helyi férfit. Az intézkedéskor a sofőr leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért további mintavétel céljából a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A Rendőrség az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Egy kőszegi lakos 2013. november 12-én személygépkocsival közlekedett Ausztria felől Kőszeg irányába, a 87-es számú főúton, amikor haladása során az egyik jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette az uralmát a járműve felett. Az autó kidöntött egy közúti jelzőtáblát, majd egy háznak ütközött, végül a vízelvezető árokba csapódva a tetejére borulva állt meg. A balesetben a járművet vezető nő megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt szabálysértési eljárást indított.

A rendőrök 2013. november 12-én elfogták és a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították azt a 49 éves helyi férfit, akivel szemben NAV Nyugat-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának Vas Megyei Osztálya adócsalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Szombathelyi NAV Igazgatóság munkatársainak átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!