Rendőrségi

2014.06.05. 07:01

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Szombathelyen körözött személyt és tolvajt fogtak a rendőrök, Jánosházán ittas sofőrt, Vasváron rablót.

A járőrök Szombathelyen, a Dolgozók útján szerdán igazoltattak egy 33 éves lakcím nélküli férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy körözését a Győri Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt korábban elrendelte. Az egyenruhások F. Gábort a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Egy 27 éves helyi lakost állítottak elő a rendőrök szerdán a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, mert az intézkedést megelőzően a férfi szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani az egyik szombathelyi áruházból. V. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy személygépkocsival közlekedő kissomlyói férfivel szemben intézkedtek a rendőrök szerdán, Jánosházán.  Az ellenőrzés során az 53 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások R. György vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök szerdán a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították azt a két győrvári lakost, akik a megalapozott gyanú szerint előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy 24 éves férfit Vasváron, majd a dulakodást követően még a pénzét is elvették. Az elsődleges orvosi vélemény szerint, az ugyancsak győrvári férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 25 éves H. Károlyt és a 64 éves H. Károlyt gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!