Rendőrségi

2015.01.12. 07:35

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Vas megye - Az elmúlt 24 órában három esetben intézkedtek a vas megyeri rendőrök.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai a szombathelyi vasútállomáson ellenőriztek két szír állampolgárt 2015. január 11-én, akik nem tudták hitelt érdemlően igazolni az ország területén történő tartózkodásukat. Kiderült, hogy az ellenőrzött személyek Ausztria felé akarták elhagyni az országot, mivel náluk a rendőrök egy-egy Bécsig szóló vonatjegyet találtak. A határsértőkkel szemben tiltott határátlépés kísérlete elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Két török férfit igazoltattak a rendőrök Sárváron 2015. január 11-én. Mivel az intézkedés során az általuk átadott tartózkodási engedély már több mint fél éve lejárt, így ők jogellenesen tartózkodtak az ország területén. Mindkét személyt előállították és meghallgatták. Velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Egy 43 éves ostffyasszonyfai férfivel szemben intézkedtek a rendőrök 2015. január 11-én, mivel a megalapozott gyanú szerint fát tulajdonított el az Ostffyasszonyfa külterületén található erdőből. K. Sándor lakásán megtalálták és lefoglalták az ellopott értéket. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!