Rendőrségi

2015.09.05. 06:36

Bevándorlókkal és verekedőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében

Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának járőrei igazoltattak két külföldit 2015. szeptember 4-én a szombathelyi vasútállomáson. Az intézkedéskor megállapították, hogy az algír és szír állampolgár nem tudta igazolni magyarországi tartózkodása jogszerűségét és mindketten Ausztriába akartak továbbutazni. A rendőrök a bevándorlókat előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. szeptember 4-én Szombathelyen, mert az utcán két ember verekedett. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 27 éves S. Károly és a 31 éves H. Tihamér szombathelyi lakosok előzetes szóváltás után bántalmazták egymást, amelynek következtében mindketten megsérültek. A rendőrök a férfiakat elfogták és előállították. Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!