Rendőrségi

2015.10.06. 06:19

Elfogások és lopási kísérletek Vas megyében

Diákmunkásként dolgozott az egyik szombathelyi áruházban az a 18 éves helyi fiú, aki készpénzt kísérelt meg elvinni a kasszából 2015. október 5-én.

A rendőrök elszámoltatták a fiatalt, amelynek során kiderült, hogy a Kőszegi Járásbíróság körözést bocsátott ki vele szemben. A fiúval szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik megyeszékhelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai füleltek le egy budapesti lakost 2015. október 5-én, aki az áruvédelmi címke eltávolítását követően kísérelt meg tizenegy darab szalámival fizetés nélkül távozni. A 40 éves W. Attilát a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén négy, a Celldömölki Rendőrkapitányság illetékességi területén pedig egy körözés alatt állt személyt fogtak el a rendőrök az elmúlt 24 órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!