Rendőrségi

2015.11.17. 16:55

Két személygépkocsi ütközött össze Szombathely térségében

Két személygépkocsi ütközött össze 2015. november 17-én 17 óra 15 perckor a 86-os számú főút 73-as kilométerszelvényénél Szombathely térségében.

Budai Dávid

Előzés miatt történt a baleset. Úgy tudjuk, egy súlyos és egy könnyű sérült van. A műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben.

Két személygépkocsi ütközött a Petőfi-telep és Szombathely közötti szakaszon kedden délután negyed hatkor. A helyszínelés jelenleg is tart, és a műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben, tudtuk meg Seffer Lillától, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársától. Az elsődleges információk szerint egy súlyos és egy könnyű sérültje van a balesetnek. Úgy tudjuk, egy Körmend irányából érkező suzukis egy kamiont előzött, amikor összeütközött a Szombathely felől érkező szabályosan közlekedő Forddal. Információink szerint a Suzuki sofőrje szenvedett súlyos sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították. Az ütközés következtében mindkét kocsi az árokba csapódott. A forgalmat Szombathelyen már a városból kivezető körforgalomnál elterelik.

 

Frissítés:

A 86-os számú főút 73-as kilométerszelvényénél bekövetkezett baleset helyszínén 19 óra 30 perctől félpályán haladhat a forgalom.

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-as számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!