Rendőrségi

2016.01.05. 07:01

Pénztárgépet loptak a buszból

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Vas megyéből.

A bejelentéstől számított húsz percen belül elfogták a rendőrök azt a két bérbaltavári lakost, akik egy Vasváron parkoló autóbusz ablakának betörését követően elvitték az abban található pénztárgépet 2016. január 5-én, majd a helyszín közelében eldobták. A rendőrök előállították és kihallgatták a 19 éves és a 25 éves férfit. A Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Szombathelyen igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2016. január 4-én. Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Ezen kívül három személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési balesetnél intézkedtek munkatársaink.

Vas megye közútjai jól járhatóak, néhol előfordulhatnak hókásás, jégbordás szakaszok. Kérjük az útnak indulókat, valamint az úton lévőket, hogy a mindenkori időjárási, látási és útviszonyokra figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!