Rendőrségi

2016.02.02. 08:08

Bolti lopás, balesetek - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy román állampolgárt értek lopáson az egyik szombathelyi üzletben 2016. február 1-jén. A férfi szeszes itallal kísérelt meg fizetés nélkül távozni, de a bolt biztonsági szolgálatának munkatársai lefülelték. A rendőrök a férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a rendőrök a megyeszékhelyen 2016. február 1-jén. Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában és négy esetben volt rendőri intézkedés személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!