Répcelak

2013.10.14. 09:59

Kiránduló egyesület

Répcelak - Kirándulnak, miközben szakmai ismereteiket is gyarapítják: ezúttal megyei látnivalókkal ismerkedtek a Polgármesterek Vas Megyéért Egyesület tagjai.

Simon Erzsébet

A 2006-ban alakult egyesület minden évben szakít időt közös kirándulásra, amelyen a szakmai ismeretek gyarapítása is szerepel. Jártak Ausztriában, ahol a Répce folyó ered, Lengyeltótiban a Somogyért Egyesület fogadta őket, tanulmányozták a szlovák önkormányzati rendszert is. Az idén nem mozdultak ki a megyéből, ezzel is demonstrálva, hogy vasi egyesületként még jobban szeretnék megismerni a környezetüket. Október elején a Pannonia-ringre látogattak, megtekintették a nagysimonyi-osttfyasszonyfai I. világháborús katonai temetőt, Csöngén tisztelegtek Weöres Sándor emlékének. Celldömölkön és Jánosházán a városok polgármesterei fogadták a társaságot, amelynek tagjai megtekintették a két település nevezetességeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!