Répcelak

2016.08.28. 15:15

Pokémonos honlap

Répcelak - Megújult a városi honlap, letisztultabb stílust kapott és segíti a Pokémon-vadászokat is.

Budai Dávid

Aki mostanában Répcelak város honlapjára kattintott, feltűnhetett neki, hogy az oldal teljesen megújult. Boros András képviselő elárulta nemcsak modernebb, letisztultabb stílust kapott az oldal, de a legfontosabb menüpontokat is könnyebben lehet ezentúl elérni, ráadásul gyakrabban fog frissülni az oldal, mint korábban. Sőt, végignéztük az összes Vas megyei település honlapját és egyetlen oldal sem segíti a Pokémon vadászokat, ám a megújult répcelaki városoldal ebben is kivétel.

A város honlapja segíti a Pokémon-vadászokat
Fotó: Boros András

Az oldal ugyanis közli, hogy a művelődési ház és a főtér szolgál Pokémon-Gymként. Boros András elárulta, Pokémonra vadászó gyerekek adták az ötletet, hogy a város honlapjára felkerüljön ez az információ. Aki pedig nem tudná, hogy mi fán terem a Pokémon-vadászat, annak eláruljuk, hogy az okostelefonos játék lényege, hogy valós időben, valós helyszínekről gyűjtsünk be virtuális lényeket.

Ezekkel a szörnyekkel tudunk harcolni más játékosok ellen, nevezetes helyszíneken elhelyezett edzőtermekben. A játék jellegzetessége a kiterjesztett valóság, amivel a telefonban lévő GPS adatok és a kamera segítségével, a figurákat kivetíthetjük a való világba a képernyőn keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!